KILFORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KILFORUM

paylaşım mekanı

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

sensizliğin acısı....

3 posters
YazarMesaj
JeLiBoN
Administratör
Administratör
JeLiBoN

sensizliğin acısı.... Empty
MesajKonu: sensizliğin acısı....   sensizliğin acısı.... Icon_minitimeCuma Şub. 16, 2007 11:39 am

seni sen siz yaşayamam demiştim yapamam başaramam demiştim de inanmamıştın ben sensizliğe mahkum ettin gittin birdahada gelmedin sana ben giderken beni sensiz koymaya mahkum ederken tek birşeyller söylemiştim giderken beni bırakırken .......
giderken arkana dönüp bakma demiştim bakma bakarsan arkandan gözü yaşlı sevgili bırakacaksın terk ettiğin her gün benim ölüm yıl dönümüm olacak cünkü
sensizlik öyle acıki her günüm her saniyem seni özlemekle geçiyor her yerde seni arıyorum seninle seni düşünmekle geçiyor bütün günüm.......
nerde bir kalabalık görsem o kalabalıkta seni arıyor gözlerim seni soruyorum her sokak başındaki insanlara ......
senin sevdiğin gibi dağınık bırakıyorum saçlarımı olur ya belki bir yerde karşıma çıkarsan beni o sevdiğin halimle gör diye....
ne zaman dişarı çarşıya çıksam hep gittiğimiz yerlere gidiyorum orda saatlerce oturuyorum sevdiğin gibi daha bi çok seviyorum türk kahvesini hele bide köpüklü olursa daha bi çok seviyorum senin sevdiğin herşeyi ben senden daha bi çokkk seviyorum senin için be gülüm .........
hayatımdaki bütün herşey senin için be gülüm seni seviyorum....
kibar_Serseri
Administratör
Administratör
kibar_Serseri

MesajKonu: Geri: sensizliğin acısı....   sensizliğin acısı.... Icon_minitimeCuma Şub. 16, 2007 5:32 pm

aşkım bu süper bişi yaaa
walla okurken ağlıycaktım hee
o derece hoşuma gitti
http://www.kilforum.com
JeLiBoN
Administratör
Administratör
JeLiBoN

MesajKonu: Geri: sensizliğin acısı....   sensizliğin acısı.... Icon_minitimeC.tesi Şub. 17, 2007 4:16 am

ağlama sen aşkımm :) tşk ederim beğendiğine sewindim :) :)
pc_yakuza
global moderatör
global moderatör
pc_yakuza

MesajKonu: Geri: sensizliğin acısı....   sensizliğin acısı.... Icon_minitimePaz Şub. 18, 2007 6:45 am

teşekkür ederim iremciğim çok güzel bi paylaşım.
JeLiBoN
Administratör
Administratör
JeLiBoN

MesajKonu: Geri: sensizliğin acısı....   sensizliğin acısı.... Icon_minitimePaz Şub. 18, 2007 9:59 am

queen ben tşk ederim apocum beğendiğinize sewindim queen

sensizliğin acısı....
1 sayfadaki 1 sayfası